Login
Menü

Naperőmű hibaelhárítás

  1. SUNdroid
  2. Naperőmű hibaelhárítás

Váratlan meghibásodást tapasztalt? Cégünk vállalja, hogy elhárítja a meghibásodást 24 órán belül. Miért minket válasszon? Nálunk rendelkezésre áll a szükséges szakértelem, tapasztalat, kiváló eszközök és egy jól felszerelt alkatrész raktár.

Naperőmű hibaelhárítás Naperőmű hibaelhárítás

Naperőmű hibaelhárítás

Cégünk a megelőző karbantartások segítségével igyekszik elkerülni a váratlan meghibásodásokat. Segítségünkre van a SUNdroid monitoring rendszer is, hiszen a beérkező adatok feldolgozzása közben e rendszer észreveszi, hogy ha valamelyik eszköz nem megfelelően működik még azelőtt, hogy az meghibásodna. Azonban időként minden előjel nélkül, teljesen váratlanul is előfordul, hogy egy eszköz meghibásodik.

Váratlan meghibásodás esetén a távfelügyelet riasztást kap, melyet továbbítanak szakembereinknek. Munkatársaink pedig azonnal elkezdik a meghibásodás elhárítását. Ebben szintén nagy segítségükre van az alkatrész raktár, melyben valamennyi fontos alkatrész rendelkezésre áll a hibaelhárításában.

Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a naperőmű menetrendezési tervét és az elvárt termelési kapacitást biztosítani lehessen, éppen ezért mindent megteszünk, hogy naperőműje kiszámítható és megbízható módon üzemeljen. Bízza naperőműje üzemeltetését szakemberekre, bízza ránk!

Ajánlatkérés

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (30) 184 9058 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Miért mi?

  • Magasan kvalifikált szakértő kollégák
  • Szakmai tapasztalat engedélyeztetéstől az üzemeltetésig
  • Jelentős piaci részesedés
  • Dinamikusan bővülő ügyfélkör

0+erőmű

0+inverter

0+Gwh termelés

0+ezer tonna
CO2 megtakarítás

Felkeltettük érdeklődését?

Hívjon, bízza ránk erőművét. Értünk hozzá!

Molnár Lídia

értékesítési, adminisztráció

SUNdroid ügyfélszolgálat - hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00 óra között!

Telefon: +36 (30) 184 9058 Email: info@sundroid.hu
Hívás most