Login
Menü

Naperőmű menetrendezés

  1. SUNdroid
  2. Naperőmű menetrendezés

A naperőmű menetrendezési terv elkészítése a naperőmű üzemeltetés egy kritikus pontja. Nem egyszerű feladat a jövőbe látni, feltárni a várható termelést befolyásoló tényezőket, mértékét. Megbízható menetrendezési tervet készítünk pótdíj garanciával.

Naperőmű menetrendezés Naperőmű menetrendezés

Naperőmű menetrendezés

A naperőmű menetrendezési terv elkészítése a naperőmű üzemeltetés egy kritikus pontja. Nem egyszerű feladat a jövőbe látni, feltárni a várható termelést befolyásoló tényezőket és azok mértékét. Cégünk 10+ éve jelen van a piacon, több, mint 300+ naperőmű esetében végezz távfelügyeletet, karbantartást, üzemeltetést, adminisztrációs feladatokat és készít pontos,  megbízható menetrendezést, melyre minden esetben garanciát vállalunk.

Az elkészített menetrendezési terv csak akkor lesz tartható, hogy ha a szükséges karbantartási munkálatokat elvégezzük, illetve biztosítunk a naperőmű termelését támogató távfelügyeletet, mely folyamatosan figyelemmel kíséri az erőmű termelését, illetve váratlan meghibásodások esetén azonnal megkezdi a hibaelhárítását.

Ezeket figyelembe véve készítettük el szolgáltatási csomagjainkat. 
Bízza szakemberekre naperőműje üzemeltetését, bízza ránk.

Ajánlatkérés
Naperőmű karbantartás

SUNdroid Main

Naperőmű karbantartás

Rendszeres, megelőző karbantartási munkálatokkal elkerülhető a váratlan meghibásodások nagy része, mely biztosítja a tervezett termelést. Fontosnak tartjuk azonban, hogy karbantartási munkálatokat távfelügyelet segítse, hiszen a monitoring rendszernek köszönhetően átfogóbb képet kapnak a szerelők a naperőmű működéséről.

24 órás rendelkezésre állást biztosítunk, illetve váratlan meghibásodás esetén 24 órán belül kiérkezzünk a helyszínre és megkezdjük a hibaelhárítását. Magasan képzett szakembereink, illetve rendelkezésre álló alkatész raktár segítségével bármilyen meghibásodást képesek elhárítani.

Naperőmű karbantartás
Naperőmű távfelügyelet

SUNdroid Monitoring Pro

Naperőmű távfelügyelet

A naperőmű távfelügyeleti szolgáltatásunk az általunk fejlesztett SUNdroid adatgyűjtő és feldolgozó rendszerre épül, mely az adatok közti összefüggésekből képes detektálni a várható meghibásodó eszközöket, így szerelőink megkezdhetik a javítást még a tényleges meghibásodás előtt.

Továbbá a begyűjtött adatok segítségével könnyedén megfelelhetünk az adatszolgáltatási kötelezettségnek is. Ezen felül az online rendszerünk számos releváns riportot biztosít naperőműje működéséről, termeléséről. A SUNdroid Main és Monitoring Pro komplex megoldást biztosít a hatékony, költségkímélő naperőmű üzemeltetéshez.

Naperőmű távfelügyelet
Naperőmű adminisztráció

SUNdroid Basic

Naperőmű adminisztráció

Egy naperőmű üzemeltetése során számos adminisztrációs kötelezettséget kell elvégezni. Cégünk ebben kíván önnek segíteni, átvállaljuk e teendőket, hogy kiszámítható, megbizható és termelékeny évet zárhassanak.

A monitoring rendszerünk által összegyűjtött adatokból könyedén elkészíthető bármilyen adatszolgáltatási kötelezettséghez szükséges adat export. Ezen felül segítünk a számlázási teendőkben, biztosítunk postszolgálatot, jogi monitoringot, cégfigyelést, teljesítmény riportokat, bechmarkingokat, előrejelzéseket és rendelkezésére áll egy dokumentum tár is a fontos íratok megőrzése céljából.

Naperőmű adminisztráció

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (30) 184 9058 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Miért mi?

  • Magasan kvalifikált szakértő kollégák
  • Szakmai tapasztalat engedélyeztetéstől az üzemeltetésig
  • Jelentős piaci részesedés
  • Dinamikusan bővülő ügyfélkör

0+erőmű

0+inverter

0+Gwh termelés

0+ezer tonna
CO2 megtakarítás

Felkeltettük érdeklődését?

Hívjon, bízza ránk erőművét. Értünk hozzá!

Molnár Lídia

értékesítési, adminisztráció

SUNdroid ügyfélszolgálat - hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00 óra között!

Telefon: +36 (30) 184 9058 Email: info@sundroid.hu
Hívás most