Login
Menü

Rólunk

  1. SUNdroid
  2. Rólunk
Rólunk Rólunk

Rólunk

Vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként több éve biztosítja hazai naperőművek teljes körű üzemeltetését, technológiai felügyeletét, adminisztrációját a legmagasabb iparági sztenderdek figyelembevételével. Célunk, hogy minden általunk felügyelt naperőműves beruházás a legmagasabb rendelkezésre állás mellett képes legyen a tervezett cashflow bevétel oldalát kitermelni, az operatív költségek alacsonyan tartása mellett.

0+erőmű

0+inverter

0+Gwh termelés

0+ezer tonna
CO2 megtakarítás

Célunk

CÉLUNK, hogy minden általunk felügyelt naperőműves beruházás a legmagasabb rendelkezésre állás mellett képes legyen a tervezett cashflow bevétel oldalát kitermelni, az operatív költségek alacsonyan tartása mellett, legyen szó akár az agrár szektorból érkező beruházóról vagy energetikai befektető társaságról, a beruházás jövedelmezősége kulcsfontosságú.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a hazai megújuló energia termelés piacán a legkorszerűbb, innovatív technológiai megoldásokat és a leghatékonyabb teljeskörű üzletviteli és projektszervezési szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleinknek. Ezzel hosszú távon partneri kapcsolatban támogatva őket a mindennapi tevékenységükben.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásainkkal egy naperőműves beruházás üzemeltetési folyamatait teljeskörűen lefedjük, így biztosítva az erőmű folyamatos üzemének elősegítését és az esetlegesen felmerült hibák azonnali kijavítását.

Menetrendezés

Adminisztráció

Karbantartás

Monitoring

SUNDROID komplex naperőmű felügyeleti és adminisztrációs megoldásunkkal immár több mint 300 hazai naperőmű (0,3 - 49,9 MW) üzemvitelét biztosítjuk, ezzel az egyik legjelentősebb technológiai szolgáltató vagyunk a magyarországi naperőmű piacon.

Környezettudat

KÖRNYEZETTUDATOS vállalkozásként és a privát életben is folyamatosan csökkentjük ökológiai lábnyomunkat és elkötelezettek vagyunk abban, hogy elősegítsük Magyarország hosszú távú célkitűzéseit a hazai energiamix “zöldítését” illetően.

Ismerje meg első erőművünket

NAPERŐMŰVÜNK jelentette az első nagyobb lépést 2017-ben környezettudatos célkitűzéseink megvalósításában, majd ezt követte 2019 végéig újabb 5 MW beépített teljesítményű saját érdekeltségű naperőműves beruházás. 2022 végéig összesen további 10 MW összteljesítményű saját (15db) naperőműves beruházást kívánunk megvalósítani Magyarországon. Naperőművek üzemeltetési kihívásait saját bőrünkön tapasztaltuk, megoldásaink NAPERŐMŰ TULAJDONOSTÓL - NAPERŐMŰ TULAJDONOSOKNAK szólnak.

A Solis Ortus Kft. a GINOP-8.3.1-16 azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú hitelprogram keretében 149.198.123.- Forint hitelt kapott napelemes kiserőmű beruházásához.

ÜZLETPOLITIKÁNK három alaptétele:

1

I. mindig a legkedvezőbb ár-érték arányú szolgáltatások nyújtása szolár iparág, illetve célzottan napelemes erőművek részére;

2

II. hosszú távú partnerkapcsolat fenntartása ügyfeleinkkel;

3

III. korszerű technológiát alkalmazó iparág vezető beszállítókkal partnerként együttműködni.

Ismerje meg szolgáltatásainkat

és bízza ránk naperőműve üzemeltetését, ÉRTÜNK HOZZÁ.

Megnézem az ajánlatokat

Miért mi?

  • Évtizedes tapasztalat a piacon.
  • Stabil pénzügyi háttér.
  • Meghatározó szerepkör az iparágban.
  • Dinamikusan bővülő ügyfélkör.