Login
Menü

Naperőmű karbantartás

 1. SUNdroid
 2. Naperőmű karbantartás

Bízza a naperőmű karbantartást szakemberekre, bízza ránk. Cégünk magasan kvalifikált szakértő kollégákkal, fejlett technológiai felkészültséggel és több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezzik a naperőmű karbantartás és üzemeltetés területén.

Naperőmű karbantartás Naperőmű karbantartás

Naperőmű karbantartás

A naperőmű karbantartás a naperőmű üzemeltetés egy sarkalatos pontja, hiszen a tervezett termelési kapacitás csak akkor biztosítható, hogy ha a naperőmű a tervezett módon képes működni és termelni. Ha egy váratlan meghibásodás miatt elmarad vagy csökken a termelés, akkor nem csak az elvárt haszon fog csökkeni, de adminisztrációs terhet és büntetést vonhat maga után.

A váratlan meghibásodások elkerülése érdekében szükséges a tervezett karbantartás, 24 órás felügyelet, alkatrészek raktározása, magas szintű szakmai felkészültség és sok éves tapasztalat a naperőmű karbantartás területén. Cégünk ezt kínálja Önnek, a kiszámítható és megbízható működést.

Bízza a naperőmű karbantartást szakemberekre, bízza ránk. Cégünk magasan kvalifikált szakértő kollégákkal, fejlett technológiai felkészültséggel és több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a naperőmű karbantartás és üzemeltetés területén. Bizonyítja ezt, hogy jelenleg is több, mint 300 naperőmű üzemeltetésében, karbantartásában veszünk részt.

Ajánlatkérés
Naperőmű karbantartás

Távfelügyelet

Fejlett technológia segítségével szakembereink 24 órás, folyamatos felügyeletet biztosítanak naperűműve számára, melynek során bármilyen rendellenes működést azonnal azonosítanak és megteszik a szükséges lépéseket annak elhárításának érdekében.

Szakembereink által használt távfelügyeleti rendszer része az saját fejlesztésű monitoring szoftver és a piacon elérhető legmagasabb minőséget képviselő eszközök, melyek folyamatosan adatokat szolgáltatnak a naperőmű termelési kapacitásáról, működéséről.

Naperőmű karbantartás

Gondtalan üzemeltetés záloga

Cégünk magas szakmai felkészültséget, kiváló monitoring szoftvert, professzionális eszközöket és 10+ éves tapasztalatott kínál önnek, a tervezett termelés eléréséhez.

Több, mint 300 naperőmű üzemeltetését, karbantartását végezzük ma is, tegyen probára minket ön is.

Részletes műszaki tartalom
Naperőmű karbantartás

Karbantartás, hibaelhárítás

A tervezett és rendszeres karbantartás a meghibásodások jelentős részét megelőzi, de időnként előfordul, hogy egy eszköz a várható időtartam előtt mégis meghibásodik.

Azonban ezt a szakembereink a legtöbbször a tényleges meghibásodás előtt dektektálják, hiszen a monitoring rendszer által biztosított adatokból is látszani szokott. Ilyenkor megelőző karbantartás segítségével hárítják el a várható meghibásodást.

Nagyon ritkán azonban az is előfordul, hogy minden előjel nélkül adja fel a szolgálatot egy eszköz, ilyenkor szakembereink azonnal reagálnak.

Sundorid Main

Naperőmű karbantartás

 • Tervezett, éves megelőző karbantartás
 • Váratlan meghibásodások elhárítása
 • 24 órás rendelkezésre állás
 • Garanciális ügyintézés
 • Alkatrészek biztosítása raktárkészletről
 • KÖF kapcsoló személyzet, távfelügyelet
Naperőmű karbantartás
Naperőmű karbantartás

Rendelkezésre állás

Szakembereink 24 órás felügyeletett biztosítanak a váratlan meghibásodások azonnali elhárításának érdekében. Ma már nem csak a tervezett nyereség szempontjából fontos ez, hanem a menetrendezési terv megtartása érdekében is, hiszen büntetést von maga után ha az valamiért nem tartható. Éppen ezért gondoljuk, hogy egy erőmű nem maradhat felügyelet nélkül egyetlen percet sem.

Váratlan meghibásodások

Különböző automatizált folyamatok, megelőző és időszakos karbantartások segítségével sikeresen megakadályozzuk a váratlan meghibásodások jelentős százalékát, de időként előfordul, hogy egy eszköz a várható időtartalmon belül mondja fel a szolgálatot minden előjel nélkül. Ebben az esetben a távfelügyelet detektálja a hibaforrását és szakembereink azonnal megkezdik a javítást.

Tervezett karbantartás

A naperőmű karbantartás minden naperőmű tulajdonos jól felfogott érdeke, de nem mindegy, hogyan és milyen adatok alapján hajtják végre a szerelők. Az általunk fejlesztett monitoring rendszer a naperőmű mélyére lát és minden adatot azonnal feldolgoz, elvégzni a diagnosztikát és azonosítja a várható meghibásodásokat. Ennek köszönhetően szakembereink pontos, megbízható adatok alapján tudják megtervezni a karbantartási munkálatokat, nem éri őket meglepetés.

KÖF kapcsolás, szakszemélyzet

Kvalifikált szakszemélyzet végzi a tervezett KÖF kapcsolásokat, erőmű KÖF oldali karbantartást, méréseket.

Maximális hatékonyság

Rendszeres, tervezett karbantartással és folyamatos távfelügyelet segítségével biztosítjuk a naperőmű magas hatékonyságát, az előirányzott termelés elérése érdekében.

Monitoring

Büszkék vagyunk az általunk fejlesztett SUNdroid monitoring szoftverre, mert nem csak a legmodernebb technológiákat vonultatja fel, hanem munkatársaink szakértelmét, tapasztalatait sikerült integrálnunk monitoring rendszerünkbe, melynek köszönhetően egy új szintre emelte távfelügyeleti szolgáltatásunkat. SUNdroid rendszerünk nem csak fogadja a naperőmű adatait, de fel is dolgozza azokat.

Garanciális ügyintézés

Mint minden eszközre a naperőműben található eszközökre is vonatkozik gyártói garancia. A hibaelhárítását követően cégünk vállalja, hogy felveszi a kapcsolatot a gyártóval, forgalmazóval és a garanciális ügyintézést lemenedzseli. Több, mint 300+ naperőműben végzzünk jelenleg is karbantartási és üzemeltetési feladatokat, így bejáratot kapcsolati rendszerrel rendelkezzünk a gyártók vonatkozásában is.

Villamos mérések minősített mérőműszerekkel

A Villamos mérések segítségével (teljesítménymérések -AC/DC, szigetelésellenállás mérése, földelésellenállás mérése) megelőzhetőek a váratlan meghibásodások, illetve elkerülhetőek a személyi sérülések.

Jegyzőkönyvek elkészítése

Időszakos érintésvédelmi és villámvédelmi szabványok felülvizsgálata, szükséges munkálatok elvégzése.

Naperőmű karbantartás
Naperőmű karbantartás
Naperőmű karbantartás
Naperőmű karbantartás
Naperőmű karbantartás
Naperőmű karbantartás

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (30) 184 9058 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Miért mi?

 • Magasan kvalifikált szakértő kollégák
 • Szakmai tapasztalat engedélyeztetéstől az üzemeltetésig
 • Jelentős piaci részesedés
 • Dinamikusan bővülő ügyfélkör

0+erőmű

0+inverter

0+Gwh termelés

0+ezer tonna
CO2 megtakarítás

Felkeltettük érdeklődését?

Hívjon, bízza ránk erőművét. Értünk hozzá!

Molnár Lídia

értékesítési, adminisztráció

SUNdroid ügyfélszolgálat - hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00 óra között!

Telefon: +36 (30) 184 9058 Email: info@sundroid.hu
Hívás most