Login
Menü

Naperőmű adminisztráció

  1. SUNdroid
  2. Naperőmű adminisztráció

A naperőmű adminisztráció - SUNdorid Basic - számos adminisztrációs teendőt magában foglal, úgy, mint naperőmű menetrendezés elkészítése, MEKH adatszolgáltatás biztosítása, számlázási feladatok, postaszolgálat, jogi monitoring és cégfigyelés.

Naperőmű adminisztráció Naperőmű adminisztráció

Naperőmű adminisztráció

A naperőmű adminisztráció számos teendőből áll, melyek közül a legfontosabb a menetrendezés. Mint az köztudott a naperőmű teljesítményét számos tényező befolyásolhatja, éppen ezért az elmúlt 10 év tapasztalata és a szakmai tudás hihetetlenül fontos tényezővé vállik a menetrendezés elkészítése során. Jelenleg is, több, mint 300 naperőmű üzemeltetésében, karbantartásában és adminisztációjában veszünk részt. Vállalkozásunk rendelkezzik a megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy megbízható előrejelzést készítsen, ráadásul erre garanciát vállalunk.

Azonban szolgáltatásunk részeként nem csak a menetrendezés elkészítését vállaljuk, hanem teljesítjük a MEKH adatszolgáltatási kötelezettségét, átvállaljuk a számlázás, postázási feladatokat, elvégezzük a e-Közmű téradatszolgáltatását is. Figyelemmel kísérjük a jogszabályok változását és a SUNdroid rendszerünkben biztosítunk számos releváns riportot naperőműve működéséről.

Mint azt Ön is láthatja átfogó, teljeskörű naperőmű adminisztrációs csomagot - SUNdroid Basic - kínálunk  mely valamennyi adminisztrációs feladat ellátására kiterjed. Többet szeretne? Rendelje meg a SUNdorid Main szolgáltatásunkat is, mely a naperőmű karbantartását, váratlan hibák elhárítását és 24 órás felügyeletet is tartalmazz.

Ajánlatkérés
Naperőmű adminisztráció

Naperőmű adminisztráció

A naperőmű adminisztráció évről - évre egyre nagyobb és nagyobb terhet jelent az erőművek számára, ráadásul az adminisztrációs terhek mellé, még egy büntetést is kiszabhat a hatóság ha valami nem úgy alakul, ahogy azt tervezte. Éppen ezért cégünk valamennyi adminisztrációs teendőt átvállal öntől, úgy mint a MEKH adatszolgáltatási kötelezettséget, számlázási teendőket, postázási teendőket, e-Közmű téradatszolgáltatást, figyeljük a jogi környezet alakulását. Teljeskörű megoldást kínálunk.

Naperőmű adminisztráció
Naperőmű menetrendezés

Naperőmű menetrendezés

A naperőmű menetrendezés pontos elkészítése nem egyszerű feladat, hiszen ha a számítások helyesek is még mindig lehet számos tényező, mely beleszólhat a teljesítmény alakulásában. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy a kalkuláció megfelelő szakmai tapasztalattal és ismeretekkel készüljön, illetve azt egészítsük ki távfelügyelettel és megelőző karbantartási feladatokkal. Tapasztalataink szerint csak így biztosítható, hogy a menetrendezés pontos és tartható legyen hosszútávon is.

Naperőmű menetrendezés
Naperőmű távfelügyelet

Naperőmű távfelügyelet

Büszkék vagyunk az általunk fejlesztett SUNdroid nevű távfelügyeleti rendszerre, hiszen nem csak fogadja az adatokat, de azokat feldolgozva rendellenes működésre utaló összefüggéseket keresve megtalálja a várhatóan meghibásodó eszközöket, így kollégáink képesek megelőző karbantartással a váratlan meghibásodást megelőzni. Ezen felül az online felület számos releváns riportot kínál önnek, hogy figyelemmel kísérje naperőműve termelését és a bevétel / nyereség alakulását.

Naperőmű távfelügyelet

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (30) 184 9058 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Miért mi?

  • Magasan kvalifikált szakértő kollégák
  • Szakmai tapasztalat engedélyeztetéstől az üzemeltetésig
  • Jelentős piaci részesedés
  • Dinamikusan bővülő ügyfélkör

0+erőmű

0+inverter

0+Gwh termelés

0+ezer tonna
CO2 megtakarítás

Felkeltettük érdeklődését?

Hívjon, bízza ránk erőművét. Értünk hozzá!

Molnár Lídia

értékesítési, adminisztráció

SUNdroid ügyfélszolgálat - hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00 óra között!

Telefon: +36 (30) 184 9058 Email: info@sundroid.hu
Hívás most