Login
Menü

Naperőmű távfelügyelet

 1. SUNdroid
 2. Naperőmű távfelügyelet

A naperőmű távfelügyelet magába foglalja az adatgyűjtő (monitoring) SUNdroid rendszerünket és a karbantartási feladatok ellátását. 24 órás rendelkezésre állást, alkatrész raktárkészletet és 24 órán belül hibaelhárítást biztosítunk naperőműve részére.

Naperőmű távfelügyelet Naperőmű távfelügyelet

Naperőmű távfelügyelet

A naperőmű távfelügyelet, a naperőmű üzemeltetésének talán az egyik legfontosabb része, hiszen a távfelügyelet segítségével lehet biztosítani, hogy az előre kalkulált menetrendezési terv és így az elvárt termelés megbízható és kiszámítható módon teljesüljön. Éppen ezért cégünk a legmodernebb technológiát, professzionális üzleti eszközöket, szakmbereink tudását és tapasztalatát felhasználva fejlesztette ki a SUNdroid nevű monitoring és távfelügyeleti rendszerét.

Teljesség igénye nélkül adatokat gyűjtünk a szolárpanelek, kötődobozok, trafóállomások, invertelek, mérőórák működéséről, teljesítményéről, melyeket aztán feldolgozzunk és különböző összefüggéseket vizsgálva a SUNdroid megtalálja azokat az eszközöket, melyek valamilyen okból nem úgy teljesítenek ahogy elvárható lenne. Ez a működés a várható meghibásodásokra utal, melyről értesítést kap az operátor és továbbítja azt a szerelő munkatársak felé, akik megkezdik a szükséges karbantartást. Ennek köszönhetően megelőzhető valamennyi váratlan meghibásodás.

Nincs több meglepetés, a SUNdroid adatgyűjtő és távfelügyeleti szoftver segítségével fókuszba kerülnek a termelést befolyásoló tényezők - időjárás alakulása, szolárpanelek szenyeződése, zöld területek -, melyeket kollégáink folyamatosan figyelemmel kisíérnek és szükség esetén beavatkoznak.

Ajánlatkérés
Naperőmű távfelügyelet

Naperőmű távfelügyelet

SUNdroid monitoring és távfelügyeleti rendszer segítségével

Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött, jelenleg is 300+ naperőműben látunk el karbantartási, üzemeltetési, távfelügyeleti és hibaelhárítási feladatokat.

 • 24 órás távfelügyelet.
 • 24 órás rendelkezésre állás.
 • Menetrendezés elkészítése garanciával.
 • KÖF kapcsoló személyzet.
 • Alkatrészek biztosítása raktárkészletről.
 • Garanciális ügyintézés.
 • Váratlan meghibásodások elhárítása.
 • Tervezett karbantartás.
 • MEKH adatszolgáltatási kötelezettség átvállalása.
 • e-Közmű téradatszolgáltatás.

Teljeskörű megoldást kínálunk. Bízza naperőműjét szakemberekre, bízza ránk!

Naperőmű karbantartás

SUNdroid Main

Naperőmű karbantartás

Kizárólag a rendszeres naperőmű karbantartás képes biztosítani az erőmű elvárt teljesítményét. Éppen ezért cégünk mindent elkövet, hogy időben felfedezze egy eszköz rendellenes működését, hogy elhárítható legyen a váratlan meghibásodás.

Továbbá a rendszeres tervezett karbantartási munkálatok segítségével igyekszünk megnövelni az eszközök élettartalmát, hogy naperőműje üzemeltetési költségeit minimalizálni tudjuk.

Naperőmű menetrendezés, adminisztráció, monitoring

SUNdroid Basic

Naperőmű menetrendezés, adminisztráció, monitoring

Szeretné, hogy ha az Ön naperűműjének az adminisztrációja, menetrendezése mindig időben, megbízhatóan és kiszámítható módon elkészülne? Akkor válassza a SUNdroid szolgáltatásunkat és élvezze a gondtalan működés örömeit.

Több, mint 300 naperőműnek biztosítunk jelenleg is szolgáltatást és piaci részesedésünk hónapról hónapra növekszik. Legyen Ön is ügyfelünk és élvezze szolgáltatásaink előnyeit.

DAS/SCADA

SUNdroid Monitoring Pro

DAS/SCADA

Professzionálisabb távfelügyeletre vágyik? Akkor önnek készült a SUNdroid Monitoring Pro szolgáltatásunk, melynek keretében ipari, távfelügyeleti hardvereket, eszközöket biztosítunk a részletesebb, kompleszebb adatgyűjtés céljából.

Felokosítjuk erőműve felügyeleti rendszerét! Digitális és analóg ki-és bemeneti jelek összegyűjtésével és logikai vezérlő eszközök telepítésével, távoli adatgyűjtés és távoli vezérlési lehetőségek válnak elérhetővé.

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (30) 184 9058 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Miért mi?

 • Magasan kvalifikált szakértő kollégák
 • Szakmai tapasztalat engedélyeztetéstől az üzemeltetésig
 • Jelentős piaci részesedés
 • Dinamikusan bővülő ügyfélkör

0+erőmű

0+inverter

0+Gwh termelés

0+ezer tonna
CO2 megtakarítás

Felkeltettük érdeklődését?

Hívjon, bízza ránk erőművét. Értünk hozzá!

Molnár Lídia

értékesítési, adminisztráció

SUNdroid ügyfélszolgálat - hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00 óra között!

Telefon: +36 (30) 184 9058 Email: info@sundroid.hu
Hívás most